Turnitin Programı Güncellenen Özellikler

Turnitin Yeni Arayüzü

02 Ocak 2024 tarihi itibariyle, Turnitin'de bir belge yüklemek için, o sınıfa, öğrenci kaydedilmesi ve öğrencinin adına yükleme yapılması gerekmektedir. Turnitin'in bu özelliğe dair resmi duyurusunu, bu linkte bulabilirsiniz.

Turnitin programının yeni arayüzünde ödev eklemeden önce öğrenciyi sınıfınıza eklemeniz gerekmektedir. Aşağıdaki linkten öğrenci ekleme hakkında bilgi alabilirsiniz.

Turnitin Hızlı Gönder Özelliği

Turnitin veritabanında "Hızlı Gönder", alternatif bir yükleme metodu olarak kullanılabilir, ancak belgeyi yükleme aşamasında, "depo yok" seçimi yapmanız önem taşımaktadır. "Hızlı Gönder" özelliği ile ayrıntılı bilgiyi aşağıdaki linklerde bulabilirsiniz:

Öğretmen hesabınızda "Hızlı Gönder" özelliğini aktif etme (kısa video)

Hızlı Gönder özelliğini aktif etme (yardım sayfası)

Hızlı Gönder özelliği ile yükleme yapma (yardım sayfası)

2.01.2024 13:00 || 105 kez okundu.