Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Başkanlığımız, Üniversitemizdeki Fakülte Ve Yüksekokullardaki Kantinlerin İşleyişi Ve Hijyen Standartları Üzerinde Kapsamlı Bir Denetim Yaptı.

Başkanlığımız, Üniversitemizdeki Fakülte ve Yüksekokullardaki kantinlerin işleyişi ve hijyen standartları üzerinde kapsamlı bir denetim yaptı.

Bu denetim, kantinlerin sağlık kurallarına uygunluğunu, temizlik düzenlemelerini, sunulan ürünlerin kalitesini ve fiyatlandırmayı kapsayan detaylı bir inceleme içeriyordu. Denetimin amacı, öğrenci ve personelin sağlığını korumak ve kaliteli hizmet sunumunu sağlamak olarak yapıldı. Denetim sonuçları, gerekli düzeltici önlemlerin alınması ve kantinlerin daha iyi bir hizmet standardına ulaşması için rehberlik sağlamak üzere gerçekleştirilmiştir.

3.01.2024 09:00 || 153 kez okundu.