Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi

Duyurular

“Tübitak 2237- A  Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Ve 2237- B Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı” Konulu Seminer

Değerli Araştırmacımız,
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi UAM olarak, Üniversitemiz araştırmacılarının araştırma ve geliştirme ufuklarına katkı sağlamaya devam ediyoruz. Bu kapsamda 04 Nisan 2024 Perşembe günü saat 16:00'da Üniversitemiz Aydep Platformu üzerinden çevrimiçi olarak düzenlenecek “TÜBİTAK 2237- A  Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği ve 2237- B Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı” konulu semineri Tübitak Bilimsel Programlar Kıdemli Uzmanı Yasin TOKDEMİR’in konuşmacı olarak katılacağı seminere tüm akademisyen, idari personel ve öğrencilerimizin katılımlarını bekleriz.

29.03.2024 15:23 || 51 kez okundu.