Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi

Ar-Ge Birimleri Tanıtım Toplantısı

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama Ve Araştırma Merkezi olarak yenilikçi projeleri ve teknolojik ilerlemeyi destekleme konularında önemli çalışmalar yürütmekteyiz. Bu çalışmaların daha geniş bir kitleye tanıtılması ve potansiyel işbirliği fırsatlarının değerlendirilmesi amacıyla Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Mucur Meslek Yüksekokulu, Kaman Meslek Yüksekokulu ve Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu’na yönelik AR-GE Birimleri tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali GÜNEŞ Bey’in başkanlığında düzenlenen toplantıda Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi’mizi tanıtmak ve olası iş birlikleri geliştirmek amacıyla Müdürümüz Öğr. Gör. Mahmut SARI Bey sunum yaptılar.

8.05.2024 13:00 || 17 kez okundu.