Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Yozgat Bozok Üniversinde Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi Gerçekleştirildi

Üniversitemizin Kalite Yönetim Sistemlerinin uygulmasına yönelik olarak gerçekleştirdiği ve isim hakkı ile patenti alınan Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi (BKYS) Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ve Kayseri Üniversitesinden sonra Yozgat Bozok Üniversitesinin kullanımına  paylaşılmasından sonra kullanıcılara yönelik eğitimlere başlandı.

Bu kapsamda, Yozgat Bozok Üniversitesi çalışanlarına yönelik BKYS eğitimi gerçekleştirildi.

Kalite Yönetim Koordinatör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Şimşek, Ekrem Öztürk ile Bilgi İşlem Daire Başkanlığımız Personellerinden Mühendis Reşit Mamur tarafından, Üniversitemizde gerçeleşen eğitimde BKYS' nin tanıtımı ve kullanıma yönelik bilgiler verildi.

12.12.2022 13:00 || 620 kez okundu.