İç Denetim Birimi Başkanlığı

2019 Yılı Yönetimin Yeniden Gözden Geçirme Toplantısı Gerçekleşti (10.12.2019)

Tüm birimleriyle kalite belgesi alan ilk üniversite olan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sisteminin gereği olan Yönetimin Gözden Geçirme Toplantısını gerçekleştirdi. 10 Aralık 2019 tarihinde Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi Neşet Ertaş Salonunda gerçekleşen toplantıda İç Denetim Birimi Başkanı Ahmet GÜLER de katıldı.

Birim adına konuşma yapan İç Denetim Birimi Başkanı, ‘’Kalite ve dokümantasyon faaliyetinde süreç olarak çok ileri seviyede olduğumuzu ve 2019 yılı içerisinde tüm birimlere Kurumsal Risk Yönetimi Eğitimi verdiğini, Personel Daire Başkanlığı ile koordine hizmet içi eğitim faaliyetinde bulunulduğu ve yıl içerinde 12 denetim raporu hazırlandığını ve tamamlandığını belirtti’’

Toplantı, akademik ve idari personelden diğer sırası gelen birim kalite yetkilileri Yönetimi Gözden Geçirme raporlarının sunumları yapması neticesinde sona erdi.

10.12.2019 15:00 || 166 kez okundu.