Eğitimde Kalite Güvence Sistemi Koordinatörlüğü

Eğiticilerin Eğitimi Programı Başladı

Üniversitemiz Eğitimde Kalite Güvence Sistemi Koordinatörlüğü Müfredat Destek Ofisi Başkanı Doç. Dr. Menderes ÜNAL tarafından, Fen Edebiyat Fakültesi Bölüm Başkanları ve Ana Bilim Dalı Başkanlarına:  "Program Yeterlilikleri, Derse Konu Ekleme, Dersin Öğrenme Çıktılarının Eklenmesi, Kazanım Türleri ve Kazanım Yazma Kuralları, Derse Kazanım Ekleme İşlemleri, Belirtke Tablolarının Oluşturulması ve Kontrol Edilmesi, Matrislerin Hazırlanması" konu başlıklarına dair sözlü ve görsel anlatım yapıldı. Programın sonlarında katılımcılardan Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. NADİR İLHAN, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Faruk SELÇUK ve öğretim elemanları tarafından AYDEP'teki eksikliklere yönelik görüş bildirildi.

30.05.2023 11:31 || 150 kez okundu.