Eğitimde Kalite Güvence Sistemi Koordinatörlüğü

Haberler

Haberler

Üniversitemiz Koordinatörlüklerinin Kıyaslama Çalışmaları

Üniversitemiz Koordinatörlüklerinin Kıyaslama Çalışmaları

 

Üniversitemiz Koordinatörlüklerinin Kıyaslama Çalışmaları

Üniversitemizde yürütülmekte olan EFQM çalışmaları kapsamında Modelin 2.3 Yaratıcılık ve İnovasyona Olanak Sağlama kriteri gereğince PR-035 Kıyaslama Prosedürü ve FR-638 Kıyaslama Formuna göre birimlerimiz kıyaslama çalışmalarını yapıyor. Bu kapsamda  kıyaslama çalışması Kalite Yönetim Koordinatörlüğü, Eğitimde Kalite Güvence Sistemi Koordinatörlüğü, İş Sağlığı ve İş Güvenliği Koordinatörlüğü ile Bilimsel Araştırma projeleri Koordinatörlüğü arasında 15.08.2023 tarihinde Genel Sekreterlik Toplantı Salonunda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin ŞİMŞEK’in katılımıyla yapıldı.

Üniversitemizin kendi bünyesinde yer alan koordinatörlüklerin Kıyaslama Formunda belirlenen ölçütler doğrultusunda ve birimlerin benzer süreç ile performans ölçütlerini esas alarak, 2022 yılı Yönetimi Gözden Geçirme Raporunda yer alan verilere yönelik birimlerin kıyaslamaları değerlendirildi.

Kıyaslama formunun doldurulması ve değerlendirmenin tamamlanması aşamalarından oluşan kıyaslama çalışmalarında birimlerin gelişmeye açık yönleri, iyileştirme faaliyetleri ve iyi uygulama örneklerinin belirlenmesi amaçlanıyor.

Kıyaslama çalışmasına her dört koordinatörlüğün Kalite Yönetim Koordinatör Yardımcısı Ekrem ÖZTÜRK, , Eğitimde Kalite Güvence Sistemi Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi  İsa BAHAT, Bilimsel Araştırma projeleri Koordinatörü Prof. Dr. İ.Onur KIYMAZ, İş Sağlığı ve İş Güvenliği Koordinatörlüğü ve koordinatörlük idari personelleri katıldılar.

1.09.2023 14:57 || 131 kez okundu.