Duyurular

İkinci Öğretimde Okuyup Ohal İlan Edilen İllerde İkamet Eden Öğrenciler İle Filistin'in Gazze Şehrinde İkamet Eden Öğrencilerimizin Harç Muafiyeti

17 Kasım 2023 tarihli Cumhurbaşkanı Kararı ile 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Yükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Payları ve Öğrenim Ücretlerinin Tespitine Dair Karara Eklenen Geçici Maddeler hükmünce;

Geçiçi Madde-2: Üniversitemizin Önlisans ve Lisans düzeyinde ikinci öğretim programlarına devam eden ve Ailesi veya kendisi olağanüstü hal ilan edilen illerde ikamet eden II sayılı cetvele tabii öğrencilerden (YÖS hariç) 2023-2024 eğitim-öğretim yılı için "ikinci öğretim" öğrenim ücreti alınmayacak olup 2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz döneminde ödeme yapmış olan öğrencilerimizin "ikinci öğretim" öğrenim ücretleri iade edilecektir.

Geçiçi Madde-3: Üniversitemizin Önlisans ve Lisans düzeyinde öğrenimlerine devam eden ve Ailesi veya kendisi Filistin'in Gazze şehrinde ikamet eden öğrencilerimizden, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı bahar döneminde öğrenim ücreti alınmayacaktır.

Harç iade işlemlerinin yapılabilmesi için öğrencilerimizin;

1. Harç İadesi Talep Formu

2.Harç Düzeltme ve İade Belgesi Formu

3. Kendisi veya ailesinin OHAL kapsamındaki illerde ikamet ettiğine dair belge

4. Dekont (Aslı)

5.Kimlik Fotokopisi ile birlikte Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na başvurmaları gerekmektedir.

20.11.2023 16:09 || 641 kez okundu.