Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

İş Akış Şemaları ve Dokümanlar

İş Akış Şemaları ve Dokümanlar

BÜTÜNLEŞİK KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ İŞ AKIŞ ŞEMALARI

Kültür Spor Şube Müdürlüğü İş Akış Şemaları

İA-122 Öğrenci Kimliği İş Akışı

İA-123 Öğrenci Kimlik Bilgilerinde Değişiklik İş Akışı

İA-192 Yurtiçi ve Yurtdışı Görevlendirme İş Akışı

İA-194 Öğrenci Topluluğu Etkinlik Topluluk İş Akışı

İA-195 Öğrenci Topluluğu Kurma İş Akışı

İA-282 Öğrenci Butiği İş Akışı

İA-283 Psikolojik Yardım İş Akışı

Beslenme Hizmetleri Şube Müdürlüğü İş Akış Şemaları

İA-001 Gıda Depolama İş Akışı

İA-002 Açıklama Yıkama İş Akışı

İA-496 Alet Ekipman Dezenfeksiyon İş Akışı

İA-485 Makinade Bulaşık Yıkama

İA-490 El Yıkama İş Akışı

İA-488 Gıda Deposu Kontrolü İş Akışı

İA-487 Gıda Soğutma İş Akışı

İA-489 Gıda Depolama İş Akışı

İA-491 Ayıklama İş Akışı

İA-008 Satın Alma İşlemleri İş Akışı

İA-009 Doğrudan Temin Yoluyla Mal Alımı İş Akışı

İA-495 Haşere Kemirgen Mücedelesi İş Akışı

İA-494 Servis Servis Sonrası Hizmet İş Akışı 

İA-486 Sebze Meyve Klorlama İş Akışı

İA-493 Şahit Numune Alma İş Akışı

İA-492 Ürün Kabul Kontrol İş Akışı

İA-159 Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma İş Akışı

İA-193 Yemek Üretimi İş Akışı

İA-254 Satın Alınan Mal Ve Malzeme Giriş Çıkış İşlemleri İş Akışı

İA-340 Satın Alma İhtiyaç Belirleme İş Akışı

Mali İşler ve Satın Alma Şube Müdürlüğü İş Akış Şemaları

İA-158 Kantin Denetleme İş Akışı

İA-161 Kiralama İşlemleri İş Akışı

İA-285 Memur Yemek Yürütme Komisyonu İş Akışı

Sosyal Tesisler ve İktisadi İşletme Şube Müdürlüğü İş Akış Şemaları

İA-286 Yunus Emre Toplantı Salonu Tahsis İş Akışı

İA-400 Salon Tahsis İş Akışı

Yönetmelikler 

YÖ-028 Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Öğrenci Gezi Yönergesi

YÖ-29 Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Öğrenci Kantin ve Kafeteryaları İşletim ve Denetim Yönergesi 

YÖ-30 Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma ve Yemek Bursu Verilmesi Hakkında Yenilmesi

YÖ-032 Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Kuruluş ve İşleyiş Yönergesi

YÖ-033 Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sosyal Tesisler İktisadi İşletme Yönergesi

YÖ-034 Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Yemek Yürütme Kurulu Yönergesi

YÖ-046 Kırşehir Ahi evran Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Rehberlik, Danışmanlık Sosyal Destek Birimi Yönergesi

Talimatlar 

TL-018 Dikey Tip Buzdolabı Kullanım Talimatı 

TL-019 Ekmek Kesme Makinası kullanım Talimatı

TL-020 Gazlı Izgara Kullanma Talimatı

TL-021 Gazlı Kuzine Kullanma Talimatı

TL-022 Hamur Yoğurma Makinası Kullanım Talimatı

TL-023 Konveksiyonlu Fırın Kullanım Talimatı

TL-024 Konveyerlü Bulaşık Makinası Kullanım Talimatı

TL-025 Pasta Börek Kullanım Talimatı

TL-026 Patates Soyma Makinası Talimatı

TL-28 Dış Birim Yemekhane Taliamatı

TL-034 SKS Yemekhane Talimatı

Talimatlar 

PR-037 Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Kurum Kültürü Prosedürü