BÜTÜNLEŞİK KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ İŞ AKIŞ ŞEMALARI
Kültür Spor Şube Müdürlüğü İş Akış Şemaları
İA-122 Öğrenci Kimliği İş Akışı
İA-123 Öğrenci Kimlik Bilgilerinde Değişiklik İş Akışı
İA-192 Yurtiçi ve Yurtdışı Görevlendirme İş Akışı
İA-194 Öğrenci Topluluğu Etkinlik Topluluk İş Akışı
İA-195 Öğrenci Topluluğu Kurma İş Akışı
İA-282 Öğrenci Butiği İş Akışı
İA-283 Psikolojik Yardım İş Akışı
Beslenme Hizmetleri Şube Müdürlüğü İş Akış Şemaları
İA-002 Açıklama Yıkama İş Akışı
İA-496 Alet Ekipman Dezenfeksiyon İş Akışı
İA-485 Makinade Bulaşık Yıkama
İA-488 Gıda Deposu Kontrolü İş Akışı
İA-008 Satın Alma İşlemleri İş Akışı
İA-009 Doğrudan Temin Yoluyla Mal Alımı İş Akışı
İA-495 Haşere Kemirgen Mücedelesi İş Akışı
İA-494 Servis Servis Sonrası Hizmet İş Akışı
İA-486 Sebze Meyve Klorlama İş Akışı
İA-493 Şahit Numune Alma İş Akışı
İA-492 Ürün Kabul Kontrol İş Akışı
İA-159 Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma İş Akışı
İA-254 Satın Alınan Mal Ve Malzeme Giriş Çıkış İşlemleri İş Akışı
İA-340 Satın Alma İhtiyaç Belirleme İş Akışı
Mali İşler ve Satın Alma Şube Müdürlüğü İş Akış Şemaları
İA-158 Kantin Denetleme İş Akışı
İA-161 Kiralama İşlemleri İş Akışı
İA-285 Memur Yemek Yürütme Komisyonu İş Akışı
Sosyal Tesisler ve İktisadi İşletme Şube Müdürlüğü İş Akış Şemaları
İA-286 Yunus Emre Toplantı Salonu Tahsis İş Akışı
Yönetmelikler/Yönergeler
YÖ-028 Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Öğrenci Gezi Yönergesi
YÖ-29 Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Öğrenci Kantin ve Kafeteryaları İşletim ve Denetim Yönergesi
YÖ-032 Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Kuruluş ve İşleyiş Yönergesi
YÖ-033 Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sosyal Tesisler İktisadi İşletme Yönergesi
YÖ-034 Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Yemek Yürütme Kurulu Yönergesi
Talimatlar
TL-018 Dikey Tip Buzdolabı Kullanım Talimatı
TL-019 Ekmek Kesme Makinası kullanım Talimatı
TL-020 Gazlı Izgara Kullanma Talimatı
TL-021 Gazlı Kuzine Kullanma Talimatı
TL-022 Hamur Yoğurma Makinası Kullanım Talimatı
TL-023 Konveksiyonlu Fırın Kullanım Talimatı
TL-024 Konveyerlü Bulaşık Makinası Kullanım Talimatı
TL-025 Pasta Börek Kullanım Talimatı
TL-026 Patates Soyma Makinası Talimatı
TL-28 Dış Birim Yemekhane Taliamatı
Prosedürler
PR-037 Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Kurum Kültürü Prosedürü