Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Farklı Etkinliklerde Sosyalleşme Öğrenci Topluluğu (Genefest) Ve Ahi Evran Genç Tema Topluluğundan Anlamlı Etkinlik

Daire başkanlığımız bünyesinde bulunan Farklı Etkinliklerde Sosyalleşme Öğrenci Topluluğu (GENEFEST) ve Ahi Evran Genç Tema Topluluğu depremde şehit olan arkadaşları adına 30 Kasım 2023 tarihinde Elbistan’da fidan dikme etkinliği düzenlemişlerdi. Topluluk üyelerimiz ile  etkinlik esnasında canlı bağlantı sağlayan üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil Elbistan dönüşünde öğrencilerimizi makamında agırlayarak böyle anlamli bir faaliyet yaptıkları için kendilerine teşekkür etti. İlerleyen zamanlarda bu hatıra ormanını öğrencilerimizle birlikte ziyaret etmek istediğini söyledi,böyle bir etkinlikle vefat eden öğrenci arkadaşlarının adlarını yaşatacak olmalarından oldukça memnun olduğunu dile getirdi ve bu tür faaliyetlere herzaman destek olacaklarını iletti.

6.12.2023 13:00 || 173 kez okundu.