Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Öğrencilerimiz Gönüllülük Dersi Projesi Kapsamında Daire Başkanımız Erkan Kuloğlu Bir Röportaj Gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Coğrafya ve Matematik Bölümü öğrencileri, Üniversitemiz öğrenci topluluklarına sunduğu destekten dolayı Daire Başkanımız Erkan KULOĞLU ile Gönüllülük Dersi Projesi (ödevi) kapsamında bir röportaj gerçekleştirdi. Gönüllülük projelerine sadece kurumsal ve şahsi katkılarıyla değil, aynı zamanda Kırşehir Gönüllülük Platformu üst kurul üyeliğiyle de destek veren daire başkanımız, röportajın sonrasında Şube Müdürü ve öğrencilerle eğitim hayatı ve sonrasındaki süreçlerle ilgili deneyimlerini paylaştı.

Bu özel etkinlik, gönüllülük ve toplumsal sorumluluk gibi önemli değerleri vurgulamanın yanı sıra, daire başkanımızın liderlik örnekliği ve kendi deneyimleriyle öğrencilere ilham verici bir yol haritası sunmasıyla anlam kazanmıştır. Daire başkanımızın konuşması ve tecrübeleri, öğrencilere bu projeyle ilgili paha biçilmez ipuçları ve motivasyon kaynağı olmuştur.

4.01.2024 01:39 || 150 kez okundu.