Kalite Yönetim Koordinatörlüğü

Haberler

Haberler

2024 Yökak Uluslararası Kalite Güvencesi Ve Akreditasyon Konferansı Ankara'da Gerçekleşti

2024 Yökak Uluslararası Kalite Güvencesi Ve Akreditasyon Konferansı Ankara'da Gerçekleşti

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, 2024 Yüksek Öğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı'na ev sahipliği yaptı. Yüksek Öğretim Kalite Kurulu tarafından düzenlenen Konferans, üniversitelerin kalite koordinatörlüklerinden yöneticiler ve çalışanlar ile uluslararası ajanslar ve Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı'nın katılımıyla gerçekleşti.

Itri Kongre Salonu'nda düzenlenen etkinlikte yüksek öğretim kalite güvencesi alanında birçok önemli bildiri sunuldu. Konferansta, Üniversitemizin Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi araştırma görevlisi Dildar Özarslan tarafından katılımcılara sunuldu.

Üniversitemizi temsilen konferansa katılan isimler arasında Rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Rektör Yardımcısı ve Kalite Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin Şimşek ile Kalite Koordinatör Yardımcısı ve Rektör Danışmanı Ekrem Öztürk de yer aldı.

Konferans, yüksek öğretimde kalite güvencesi ve akreditasyonun önemine vurgu yaparak, ulusal ve uluslararası düzeyde bilgi paylaşımını ve iş birliğini teşvik etmeyi amaçladı.

26.04.2024 08:03 || 55 kez okundu.