Kalite Yönetim Koordinatörlüğü

Haberler

Haberler

Aksaray Üniversitesi Bkys Eğitim Programı Tamamlandı

Aksaray Üniversitesi Bkys Eğitim Programı Tamamlandı

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, kendi kaynaklarıyla geliştirdiği ödüllü ve bütünleşik kalite yönetim sistemi BKYS yazılımını diğer üniversitelere tanıtmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Aksaray Üniversitesi'ne yapılan tanıtım toplantısına Aksaray Üniversitesi'nin üst yöneticileri, birim yöneticileri ve bölüm başkanları  katıldı.

Çevrim içi gerçekleştirilen tanıtım toplantısında, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin Şimşek ile Rektör Danışmanı ve Kalite Koordinatör Yardımcısı Ekrem Öztürk,  BKYS'nin menüleri, özellikleri ve özellikle Performans ve Sürekli İyileştirme Odaklı olmasına yönelik yazılımın içeriği hakkında detaylı bilgi verdi.

Tanıtım toplantısında vurgulanan noktalar arasında, yazılımın döküman destekli olması ve çevresel sorumluluğa katkı sağlaması gibi özellikler ön plana çıktı.

Bu tanıtım toplantısıyla, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nin ödüllü BKYS yazılımının Aksaray Üniversitesi'nde etkin bir şekilde kullanılması için önemli bir adım atılmış oldu.

2.04.2024 11:46 || 39 kez okundu.