Birim Öğrenci Kalite Elçileri Toplantıları Devam Ediyor

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde kalite dönem toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya İİBF Dekan yardımcıları Doç. Dr. Fatih GÜZEL ve Doç. Dr. Kerem YAVAŞÇA, Öğrenci Kalite Elçileri Programı Sorumlusu Öğr. Gör. Sibel KOYUN, İİBF kalite komisyonundaki akademik personel ve öğrenci kalite elçileri katıldı.

İlgili toplantıda geçtiğimiz günlerde Kalite Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Gülbahar ÜÇLER tarafından öğrenci birim temsilcilerine verilen KAP eğitimi, İİBF Birim temsilcisi/ Öğrenci Kalite Elçileri Komisyon başkanı Burak BÜYÜK tarafından kalite elçileri öğrencilerimize aktarıldı.

Gerçekleştirilen dönem toplantısında kalite kültürünün öğrenciler tarafından içselleştirilmesi ve kalite elçisi öğrencileri başta olmak üzere öğrencilerimizin karar alma süreçlerine katılımı üzerinde duruldu.

#kaliteelcisi #ahievranüniversitesi #kalite

30.04.2024 11:39 || 34 kez okundu.