Kalite Yönetim Koordinatörlüğü

Haberler

Haberler

Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi, Erciyes Üniversitesi Rektörü Ve Üst Yönetimine Tanıtıldı

Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi,  Erciyes Üniversitesi Rektörü Ve Üst Yönetimine Tanıtıldı

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, başarıyla uyguladığı Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi (BKYS) hakkında Erciyes Üniversitesi Rektör ve Üst Yönetimine bir tanıtım gerçekleştirdi. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Ödüllü ve Kalder İlham Veren Kamu Projeleri ödülüne layık görülen BKYS, üniversitelerin kalite ve verimlilik anlayışının bir yansıması olarak öne çıkıyor.

Erciyes Üniversitesi Rektörlük Toplantı Salonunda yapılan tanıtım toplantısı, Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin Şimşek ile Rektör Danışmanı ve Kalite Koordinatörü Yardımcısı Ekrem Öztürk tarafından gerçekleştirildi. Toplantıda, BKYS'nin üniversite yönetimlerine katkıları ve getirdiği yenilikler detaylı bir şekilde ele alındı.

Rektör ve Üst Yönetim, BKYS'nin üniversiteye sağladığı değerleri yakından inceledi ve sistemin üniversite yönetimindeki etkin rolüne dikkat çekti. Toplantıya katılanlar, BKYS hakkında merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldu ve detaylı yanıtlar aldı.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, kalite yönetimi alanında elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettirirken, BKYS sayesinde bu başarıları daha da ileriye taşımayı hedefliyor. Üniversite, sürekli iyileştirme ve kalite odaklı bir yaklaşımla eğitim ve araştırma faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.

 

 

7.05.2024 19:47 || 22 kez okundu.