Efqm Modeli Saha Hazırlık Çalışmaları Kapsamında Odak Gurupları Bilgilendirme Toplantısı

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde bir kültür haline gelebilmesi için uğraş verilen kalite modeli saha ziyaretleri kapsamında, Üniversitemizin EFQM birim sorumluları, anabilim dalı başkanları, bölüm başkanları, idari personellerimiz ve öğrenci kalite temsilcilerimize EFQM Modeli konusunda Danışmanız Mehmet ÇOBAN tarafından bilgi verildi.

EFQM Modelinin yön-uygulama-sonuçlardan oluşan bir süreç olduğunu ve bu süreçte son olarak modelin kurum içerisinde dikkatle uygulanmasına ve kendi içerisinde tutarlılık arz etmesine dikkat edilmesi gerektiğine vurgu yapan bir sunum yaptı.

15.09.2023 17:34 || 183 kez okundu.