Iso 50001 Enerji Yönetim Sistemi İç Değerlendirmeleri Tamamlandı

Iso 50001 Enerji Yönetim Sistemi  İç Değerlendirmeleri Tamamlandı

Üniversitemiz, Çevre ve Enerji Yönetiminde Öncü Adımlar Atıyor.

Üniversitemiz, çevrenin korunması ve enerji verimliliği konusundaki duyarlılığını göstermek için önemli bir adım attı. Üniversitemizin Çevre ve Enerji Yönetim Komisyonu, enerji yönetimi konusunda kapsamlı çalışmalar yürütüyor.
Bu kapsamda, Komisyon, enerjinin verimli kullanımını teşvik etmek amacıyla eğitim ve bilinçlendirme faaliyetlerini sürdürüyor. Bununla birlikte, ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgelendirme çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Binaların iç tetkiklerinin tamamlanmasıyla birlikte, belgelendirme süreci önemli bir aşamaya ulaştı.
Son olarak, Üniversitenin ISO 50001 EnYS Standardına yönelik yaklaşımı ve uygulamaları, Çevre ve Enerji Yönetim Komisyonu üyeleri ile iç değerlendiriciler tarafından titizlikle değerlendirildi. Bu değerlendirme süreci, üniversitenin çevre ve enerji yönetimindeki başarılı stratejilerini gözler önüne serdi.

Çevre dostu politikalar ve enerji verimliliği çabaları ile sürdürülebilir bir gelecek için önemli adımlar atılıyor.

27.03.2024 12:14 || 57 kez okundu.