Kayseri Üniversitesinde Bkys 1.5 Versiyonu Tanıtıldı

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin Ödüllü Yönetim Sistemi Yazılımı olan Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi (BKYS), kullanıcısı olan Kayseri Üniversitesi'ne BKYS nin yeni versiyonu olan 1.5 tanıtımı yapıldı ve risk yönetimi eğitimi verildi. Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemimizin KALDER, İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödülleri kapsamında özel ödüle layık görülmesinden sonra, kullanıcısı olan ve işbirliği yaptığımız üniversitelerde de 1.5 versiyonun kullanmasına yönelik olan çalışmalarımız devam etmektedir. Bu kapsamda, yazılımı etkin olarak kullanan ve güçlü işbirliği yapmış olduğumuz Kayseri Üniversitesi'nde, yazılımın yeni versiyonunun tanıtımı ile birlikte yazılım içerisinde yer alan risk yönetiminin uygulanmasına yönelik olarak, birim kalite temsilcileri ile kalite koordinatörlüğü çalışanlarına risk yönetimi eğitimi verildi. Eğitime Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Kalite Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin Şimşek ile Rektör Danışmanı ve Kalite Koordinatör Yardımcısı Ekrem Öztürk katıldı. Programın açılışını Kayseri Üniversitesi Kalite Koordinatörü Doçent Dr. Neslihan Demirel yaparken, daha sonra Prof. Dr. Hüseyin Şimşek versiyonun 1.5'un tanıtımını yaptı. Koordinatör Yardımcısı Ekrem Öztürk ise risk yönetimine yönelik bilgilendirmelerde bulundu.
Eğitim sonrası BKYS nin bütüne yönelik sorulara cevap verildi.

4.05.2024 09:09 || 116 kez okundu.