Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nin Kalite Yönetimi Markası (Bkys) Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde Tanıtıldı

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, başarılarıyla adından sıkça söz ettiren kalite yönetimi modeli BKYS'i Kayseri Büyükşehir Belediyesi üst yönetimine tanıttı. Üniversitenin Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin Şimşek ile Rektör Danışmanı ve Kalite Koordinatörü Yardımcısı Ekrem Öztürk'ün liderliğinde gerçekleşen toplantıda, BKYS'nin kurum ve kuruluşlara sağladığı değerler detaylı bir şekilde ele alındı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Ödüllü ve Kalder İlham Veren Kamu Projeleri ödülüne layık görülen BKYS, üniversitelerin kalite ve verimlilik anlayışının bir örneği olarak öne çıkıyor. Bu nedenle, Kayseri Büyükşehir Belediyesi üst yönetimi de BKYS'nin sunduğu katkıları yakından inceledi ve sistemin kurumlar arası iş birliğini güçlendirme potansiyeline dikkat çekti.

Toplantıya katılan Kayseri Büyükşehir Belediyesi yöneticileri, BKYS'nin kurumlarının yönetimine katkılarını değerlendirdiler ve sistemin üniversite yönetimindeki etkin rolünü takdir ettiler. Üniversitenin sürekli iyileştirme ve kalite odaklı yaklaşımı, eğitim ve araştırma faaliyetlerini sürdürme hedefini desteklerken, Kayseri Büyükşehir Belediyesi gibi kurumlar için de benzer bir yaklaşımın benimsenmesi önem arz ediyor.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, kalite yönetimi alanındaki bu başarılarını daha da ileriye taşımayı hedeflerken, BKYS'nin kurumlar arası iş birliğini güçlendirme ve topluma daha etkili hizmet sunma potansiyelini vurgulamaya devam ediyor.

8.05.2024 09:03 || 36 kez okundu.