Kalite Yönetim Koordinatörlüğü

Haberler

Haberler

Kurumsal Akreditasyon Programı Kapsamında Koordinatörlüğümüzün Değerlendirilmesi Yapıldı

Kurumsal Akreditasyon Programı Kapsamında Koordinatörlüğümüzün Değerlendirilmesi Yapıldı

Üniversitemiz, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Kurumsal Akreditasyon Programı kapsamında gerçekleştirilen ara değerlendirme sürecine hazırlık amacıyla iç değerlendirme toplantısı düzenledi. Üniversitemizin kalite yönetim süreçlerini yöneten kalite yönetim koordinatörlüğü, bu değerlendirme sürecine tabi tutuldu.

İç değerlendirme Doç. Dr. Gül Özüdoğru, Dr. Öğr. Üyesi Selma Boyacı ve öğrenci değerlendirici Genç Kalite Topluluğu Başkanı Berak Kaya tarafından yapıldı. Kalite Yönetim Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Levent Urtekin ve koordinatörlük çalışanları Kevser Eliküçük ve Gizem Koca da değerlendirme sürecine katıldı.

Toplantıda, üniversitemizin kalite yönetim süreçleriyle ilgili tüm uygulamalar ve sonuçlar titizlikle incelendi. Değerlendiriciler, kalite yönetim koordinatörlüğünün güçlü yönlerini belirledi ve iyileştirmeye açık alanları tespit etti. Bu değerlendirme sonuçları, kalite yönetim koordinatörlüğüne sunulmak üzere rapor haline getirilecek.

Üniversitemizin kalite yönetim süreçlerinde belirlenen iyileştirme alanlarına yönelik adımlar, koordinatörlük tarafından gerçekleştirilecek. Bu iyileştirmeler, üniversitemizin kalite standartlarını yükseltmek ve akreditasyon sürecinde daha etkin bir performans sergilemek için önemli bir adım olacak.

Ara değerlendirme süreci, üniversitemizin kalite odaklı yaklaşımını sürdürerek eğitim ve araştırma alanında ulusal ve uluslararası alanda rekabet gücünü artırmak için bir fırsat olarak değerlendiriliyor.

8.05.2024 09:19 || 80 kez okundu.