Kalite Yönetim Koordinatörlüğü

Haberler

Haberler

Öğrenci Kalite Elçileri Akademik Sorumluları Toplantısı Yapıldı

Öğrenci Kalite Elçileri Akademik Sorumluları Toplantısı Yapıldı

Üniversitemizde, öğrenci memnuniyetini ve kalitesini artırmak amacıyla başlatılan Öğrenci Kalite Elçileri Programı kapsamında yeni adımlar atılıyor. Programın etkinliğini artırmak için yapılan çalışmalarda, akademik birimlerde programdan sorumlu akademik personeller atanmış ve Üniversite sorumlusu olarak öğretim görevlisi Sibel Koyun görevlendirilmiştir. Yedi öğrenciden oluşan Öğrenci Kalite Elçileri Komisyonu ve Komisyon Başkanı ile iki Yardımcısı da belirlenmiştir.

Komisyon, çalışmalarını sürdürürken, akademik birimlerin sürece destek vermesi için yeni aktiviteler belirlenmiştir. Bu doğrultuda düzenlenen birim sorumluları toplantısına Rektör Yardımcısı ve Kalite Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin Şimşek, Rektör Danışmanı ve Kalite Yönetim Koordinatör Yardımcısı Ekrem Öztürk, Öğrenci Kalite Elçileri Akademik Sorumlusu Öğr. Gör. Sibel Koyun ile Akademik Birimlerin Öğrenci Kalite Elçileri Sorumluları katılmıştır.

Toplantıda, Kalite Yönetim Koordinatörlüğü süreçten beklentilerini paylaşırken, Öğr. Gör. Sibel Koyun süreçte yapılacakları sunmuştur. Birimlerde gerçekleştirilen faaliyetler, sorumlular tarafından paylaşılırken, öğrencilerin tüm karar alma süreçlerine aktif katılımlarının sağlanması temel karar olarak alınmıştır.

Öğrenci Kalite Elçileri Programı, öğrencilerin görüşlerini duyurmak, kaliteyi artırmak ve üniversite yönetimine katılımını teşvik etmek için önemli bir platform olmaya devam etmektedir.

30.03.2024 05:13 || 74 kez okundu.