Öğrenci Kalite Elçilerine Kurumsal Akreditasyon Programı Eğitimi Verildi

Üniversitenizin Kalite Yönetim Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Gülbahar Üçler tarafından düzenlenen kurumsal akreditasyon programı eğitimi, öğrenci kalite elçilerine verildi. Bu eğitim, üniversitenin 5 yıllık tam akreditasyon belgesi almaya hak kazandığı 2022 yılından bu yana yapılan hazırlık çalışmalarının bir parçasıydı.

Eğitimde, Prof. Dr. Üçler, kurumsal akreditasyon programının amacı, süreci ve içeriği hakkında detaylı bilgi verdi. Ayrıca, programın ölçütleri ve üniversitenin bu ölçütlere yönelik çalışmaları üzerinde duruldu. Öğrenci boyutu da ele alınarak, öğrencilerin görüşleri ve değerlendirmeleri önemli bir rol oynadı.

Eğitime üniversitenin Öğrenci Kalite Elçileri Programı Sorumlusu Öğretim Görevlisi Sibel Koyun ve birimlerden öğrenci kalite elçileri temsilcileri katıldı.

Bu eğitim, üniversitenin kalite standartlarını yükseltme ve süreçlerini iyileştirme yolunda attığı önemli adımlardan biri olarak değerlendirildi.

25.04.2024 06:33 || 43 kez okundu.