Sıfır Atık Komisyon Üyeleri, Farkındalık Seminerleri Gerçekleştirmeye Devam Ediyor.

30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü etkinliği ile Sıfır Atık alanındaki farkındalık çalışmalarına başlangıç yapan üniversitemiz, bu alandaki çalışmalarına üniversitemiz öğrencilerine yönelik seminerlerle devam ediyor.

İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Arzu BERBER’in Ziraat Fakültesinde vermekte olduğu “Doğal Kaynak ve Çevre Ekonomisi” ile “Sürdürülebilir Tarım” dersleri kapsamında, 29 Nisan 2024 tarihinde, Mühendislik- Mimarlık Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. İlkay AÇIKGÖZ ERKAYA ve Kimya Mühendisliği Bölümü Öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Demet Hayriye Özaltun, Sıfır Atık Projesi ve Atıkların Geri Dönüşümü konularında bilgilendirme sunumu gerçekleştirmiştir. Sunumlar sonrası öğrencilerin soruları cevaplanarak, Üniversitemizin çevresel duyarlılık konusundaki çalışmaları aktarılmıştır. Öğrencilerin bireysel olarak yapabilecekleri ve Üniversitemizde bu alanda faaliyetler gerçekleştiren öğrenci toplulukları konusunda bilgi verilmiştir.

3.05.2024 08:57 || 144 kez okundu.