Kalite Yönetim Koordinatörlüğü

Haberler

Haberler

T.C. Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği Ve Mali Yardımlar Genel Müdürü Ziyaret Edildi

T.C. Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği Ve Mali Yardımlar Genel Müdürü Ziyaret Edildi

30 Nisan 2024 tarihinde düzenlenen İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödülleri'nde, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Genel Müdürlüğü'nün "İnsan Kaynakları Yönetimi Sistemi Projesi" ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nin "Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi (BKYS)" projesi ödüle layık görüldü.

Ödül alan projelerin yöneticileri, ödül töreninin ardından bir araya gelerek projelerini değerlendirdi ve ortak işbirliği protokolü yapılması konusunda mutabık kaldılar.

T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Genel Müdürü Ersoy Günay, ödül kazanan projeleri gerçekleştiren ekipleri makamında ağırladı. Rektör Yardımcısı ve Kalite Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin Şimşek ile Rektör Danışmanı ve Kalite Yönetim Koordinatör Yardımcısı Ekrem Öztürk, ödül kazanan projelerin başarısını birlikte kutladılar ve gelecekteki işbirliklerine dair önemli adımlar attılar.

Bu buluşma, kamu yönetimi alanında başarılı projelerin paylaşımını ve işbirliğini teşvik ederek, daha etkin ve verimli kamu hizmeti sunma yolunda önemli bir adım oldu.

 

 

10.05.2024 18:39 || 22 kez okundu.