Kalite Yönetim Koordinatörlüğü

Haberler

Haberler

Üniversitemiz, Enerji Yönetim Sistemi Belgesi İçin Yönetim Gözden Geçirme Toplantısı Düzenledi

Üniversitemiz, Enerji Yönetim Sistemi Belgesi İçin Yönetim Gözden Geçirme Toplantısı Düzenledi

Üniversitemiz, ISO 50001:2018 Enerji Yönetim Sistemi (EnYS) belgelendirme çalışmaları kapsamında önemli bir adımı tamamladı.

Bu kapsamda düzenlenen Yönetim Gözden Geçirme (YGG) toplantısında, Enerji Yönetimi konusunda Üniversitenin yaklaşımını ve kısa sürede yapmış olduğu çalışmaların değerlendirmesi sağlandı.

Toplantının açılışında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, çalışmaların başlangıcından bu yana süreci yakından takip ettiğini ve tüm ekibe teşekkür ettiğini belirtti. Rektör Yardımcısı ve Kalite Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin Şimşek ise sürecin aşamaları hakkında detaylı bilgilendirme yaptı.

Toplantının ilerleyen bölümlerinde, Koordinatör Yardımcısı ve Rektör Danışmanı Ekrem Öztürk, sürecin gelecek adımları hakkında bilgi verirken Enerji Yönetimi Alt Çalışma Grubu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Merdin Danışmaz, belgelendirme sürecinde yapılan bilinçlendirme faaliyetleri ve enerji verimliliği konusunda sunum gerçekleştirdi.

Son olarak, Üniversitemiz Enerji Yöneticisi Mühendis Murat Demir, Yönetimin Gözden Geçirme Raporu ile EnYS standardının kuruluş stratejileri ile uygunluğunu değerlendirdi.

Toplantıya, üniversite yönetimi, Enerji Yönetimi Alt Çalışma Grubu Üyeleri ve Kalite Yönetim Koordinatörlüğü çalışanları katıldı.

Bu önemli adım, üniversitemizin enerji yönetimindeki başarılı uygulamaları ve kalite odaklı yaklaşımını bir kez daha ortaya koydu.

 

2.05.2024 20:06 || 67 kez okundu.