Kalite Yönetim Koordinatörlüğü

Haberler

Haberler

Üniversitemiz Stratejik Plan Güncelleme Çalışmalarına Başlandı.

Üniversitemiz Stratejik Plan Güncelleme Çalışmalarına Başlandı.

Üniversitenin 2022-2026 Stratejik Planı için güncelleme çalışmaları başladı. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı'nın uygun görüşü doğrultusunda atanan komisyon üyeleri, ilk toplantılarını gerçekleştirdi.

Rektör Yardımcısı ve Kalite Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin Şimşek başkanlığında yapılan toplantıya, stratejik planda yer alan dört amaca yönelik oluşturulan komisyonların üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Prof. Dr. Şimşek, üniversite için stratejik planlamanın önemine vurgu yaparak, güncelleme sürecinin detayları hakkında bilgi verdi. Stratejik planın misyon, vizyon ve amaçlarının değiştirilmemesi kaydıyla, hedeflerin, performans göstergelerinin, sorumlu birimlerin ve işbirliği yapılacak kurumların gözden geçirileceğini belirtti.

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı'nın güncelleme talebini onayladığını ifade eden Prof. Dr. Şimşek, 2025-2026 dönemi hedef ve performans göstergelerinin Mayıs ayı sonuna kadar güncelleneceğini duyurdu.

Toplantı, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı'nın güncelleme sürecine ilişkin bilgilendirme sunumu ve katılımcıların görüşlerinin alınmasıyla sona erdi.

24.04.2024 20:22 || 46 kez okundu.