Kalite Yönetim Koordinatörlüğü

Haberler

Haberler

Üniversiteniz Yökak, Kap Değerlendirme Sürecine Hazırlanıyor

Üniversiteniz Yökak, Kap Değerlendirme Sürecine Hazırlanıyor

Üniversiteniz, Yükseköğretim Kurulu (YÖKAK) tarafından 2021 yılında yapılan Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) değerlendirmesinde 5 yıllık Akreditasyon belgesi almaya hak kazandı. Şimdi ise, 5 yıllık tam Akreditasyon olma sürecinden sonra, üniversiteniz 2 yıl sonra yapılacak olan ara değerlendirme için hazırlıklara başladı.

Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan ara değerlendirme öncesi, üniversitenin birimlerinin YÖKAK değerlendirme ölçütlerine yönelik hazırlık çalışmalarını gözden geçirildi. Bu kapsamda, birim temsilcileri ile yapılan toplantıda, YÖKAK kurumsal akreditasyon saha değerlendirmesinin önemi vurgulanarak ölçütler hatırlatıldı.

Üniversitenin Rektör Yardımcısı ve Kalite Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin Şimşek, Koordinatör Yardımcıları Prof. Dr. Gülbahar Üçler ve Ekrem Öztürk ile birimlerin kalite temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen verimli toplantıda, hazırlık süreci detaylı bir şekilde ele alındı.

Bu önemli adım, üniversitenin kalite yönetimi ve sürekli iyileştirme çabalarının bir göstergesi olarak dikkat çekiyor. Yapılan hazırlıkların, üniversitenin akademik ve idari performansını daha da ileriye taşıyacağına inanılıyor.

3.04.2024 22:42 || 77 kez okundu.