Yalova Üniversitesine Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemimiz (Bkys 1.5) Tanıtıldı

Yalova Üniversitesinin talebi üzerine Üniversitemizin ödüllü yazılımı Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi (BKYS 1.5) tanıtıldı. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Kalite Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin Şimşek ve Koordinatör Yardımcısı Ekrem Öztürk tarafından gerçekleşen tanıtım toplantısına, Yalova Üniversitesinden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenay Yürür Karslıoğlu ile birlikte  Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Eyüp Çelik ve Kalite Koordinatörlüğü çalışanları katıldı.

Toplantıda, Prof. Dr. Hüseyin Şimşek, BKYS'nin işlevleri ve kullanımı hakkında kapsamlı bir bilgilendirme gerçekleştirdi. BKYS'nin, kalite güvence sistemi sağlayan bir yazılım olduğunu vurgulayan Şimşek, bu sistem sayesinde üniversitelerin kalite güvence sistemlerini etkin yönetmeyi ve kalite standartlarını yükselterek üniversite süreçlerini daha etkin bir şekilde yönetmeyi hedeflediklerini belirtti.

6.05.2024 10:40 || 106 kez okundu.