Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Kayseri Üniversitesinde Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi (Bkys) Eğitimi Verildi

Üniversitemizin Kalite Yönetim Sistemlerinin uygulmasına yönelik olarak gerçekleştirdiği ve isim hakkı ile patenti alınan Bütünleşik Kalite Yönetim Sisteminin (BKYS) Kayseri Üniversitesine paylaşılmasından sonra kullanıcılara yönelik eğitimlere başlandı.

Bu kapsamda, Kayseri Üniversitesinde yerinde gerçekleştirilen eğitimler 05.06 Aralık 2022 tarihlerinde yapıldı. İki gün süren eğitimde  Akademik ve İdari yönetici ve çalışanlarına yönelik BKYS eğitimi  iki ayrı grup olarak gerçekleştirildi.

Kalite Yönetim Koordinatör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Şimşek, Ekrem Öztürk ile Bilgi İşlem Daire Başkanlığımız Personellerinden Mühendis Reşit Mamur tarafından, Üniversitemizde gerçeleşen eğitimde BKYS' nin tanıtımı ve kullanıma yönelik bilgiler verildi.

9.12.2022 13:00 || 703 kez okundu.